Okulumuza Ulaşım

29.09.2022 837

1- TRANVAY HATTI KULLANARAK : Elmalılı Hamdi tramvay durağında inilip, aşağıdaki harita da gösterilen mavi oklarla belirtilen yönde, 10 dakika  yürüme mesafesinde...

29-09-2022

2-DOLMUŞ HATTI KULLARAK:  7 NOLU SANCAK DOLMUŞU OKULUMUZ KAPISINDAN GEÇMEKTEDİR.

GÜZERGAHI :Konya Şehir Hastanesi hareket merkezi – Alaaddin Kap Cad. – Yenice Mezbaha Cad. – Cemil Çiçek Cad. – Özbaşak Sk. – Alaaddin Kap Cad. – Fetih Cad. - Aslanlıkışla Cad. Sarıhasan Cad.-Güngör Sok.-şehit Nazımbey Cad.- Ayanbey Sok.- Fenni fırın Kavşağı- Azîzîye Cad.- Eski İstanbul Cad. Sultan Velet Cad.- Ankara Cad.- Telgrafçı Hamdibey Cad.( Emniyet müd.)-Eski Otogar Kav. Üstgeçit- Yeni İstanbul yolu- Anadolu Zafer Sanayi girişini takiben -Cumhuriyet Karakol Kavşağı-Yeni Otogar Kavşağı sola dönüş Doç.Dr. Halil Ürün Caddesi – Safahat Caddesi kavşağından geriye dönüş - Doç.Dr. Halil Ürün Caddesi - Dr. Sadık Ahmet Caddesi Medaş Yanı Sokak-Beyaz Zambak Sitesi-Saniye Erkal İ.Ö.Okulu-Doğusundaki Yolu takiben-Veysel Karani Caddesi-MTA-ASELSAN KONYA MTAL

3- BELEDİYE OTOBÜS HATTI KULLANARAK: 44 VE 59 Nolu otobüs hatları okulumuz yanındaki ŞEHİT CAFER TEMEL DURAĞINDAN geçmektedirler. Aşağıdaki haritada okulumuz ve durak bilgisi yer almaktadır.

.

****KONYA ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİNDEN GELECEK OLANLAR : Otogar karşısından geçen 59 nolu otobüs ile okulumuza ulaşabilirler. (Şehit Cafer Temel Durağında inilmesi gerekmektedir.) Konya şehirlerarası otobüs terminali, okulumuza 2 km uzaklıkta bulunmaktadır.Bu nedenle taksi ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.

**** YHT HIZLI TREN İLE GELECEK OLANLAR: SELÇUKLU YHT İstasyonunda ineceklerdir.Selçuklu YHT Garı okulumuza yaklaşık 9 Km uzaklıkta bulunmaktadır. Bu nedenle taksi kullanılabilir. Dileyen  aşağıdaki haritada oklarla gösterilen güzerganları kullanarak okulumuza ulaşabilir. Kırmızı oklarla gösterilen güzergah ta 550 metre mesafedeki Kunduracılar Tranvay durağına yürüyerek burada Selçuk Üniversitesi istikametinde olan tranvayı kullanarak ve Elmalılı Hamdi durağında inecektir. Tranvay yolculuğu yaklaşık 30 dk sürmektedir.Bu durakta indikten sonra en üstteki haritada oklarla gösterilen istikamette 10 dk yürüyerek okulumuza ulaşabilir. Mavi oklarla gösterilen güzergahta ise 700  metre yürünüp  Hayrakoşan sokak ve  Güzlük sokak üzerinden Ankara Caddesine çıkılıp, caddenin karşı tarafında bulunan Gündüz Otobüs Durağında 44A SANAYİ-BOSNA otobüsü kullanılarak okulumuz yanında bulunan 1580 kodlu Şehit Cafer Temel Durağında inilecektir. Otobüs yolculuğu yaklaşık 45 dk sürmektedir.

**** KONYA HAVALANINI ÜZERİNDEN GELECEK OLANLAR: Konya Havaalanı ile okulumuz arası 9 Km olup sadece havaalanı taksileri ile ulaşım sağlanabilmektedir.