ASELSAN KONYA Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi; ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliğe ulaştırarak, bilgiyi üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek ve üst öğrenim kurumlarına hazırlamak

Misyon: Milli savunma sanayi ihtiyaçlarına her zaman cevap verebilecek seviyede eğitim vermek ve bunda liderlik etmek.

Başarılar: Henüz 12.sınıfımız bulunmamaktadır

Pansiyon Bilgileri: Okulumuza ait bir pansiyon yoktur.
Saatler: 09:30-16:40
Isınma: MERKEZİ DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ALMANCA
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı: %1,55 - %3,67, Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı : %0,81 - %4,67
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 48
Diğer Hususlar: Okulumuz Aselsan Konya A.Ş protokol yapılarak açılmış ve proje okul kapsamına alınmıştır.Okulumuzda eğitim 5 yıldır (Hazırlık + 4 yıl).

Telefon - 0332 255 0206

WEB - https://aselsankonya.meb.k12.tr

Adres - SANCAK MAH. DÖNERLİ SK. NO 3 SELÇUKLU / KONYA

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :ÖRGÜN

Yerleşim Yeri - Sancak Mahallesinde Maden Teknik Arama (MTA)´nın yanında, Tramway Elmalılı Hamdi Durağından yürüme mesafesi uzaklık 800 metre uzaklıkta, Sancak KOMEK karşısı.

Adres - SANCAK MAH. DÖNERLİ SK. NO 3 SELÇUKLU / KONYA

Ulaşım Toplu ulaşım olarak Tramvay - Minibüs - Otobüs kullanılabilir. Yeterli talep olması durumunda Servis imkanı sağlanmaktadır. Tramvaydan Elmalılı Hamdi durağında indikten sonra 10 dk. Adliye-Sancak Minibüsleri ve 44 BOSNA numaralı otobüsler okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezine (Alaaddin Tepesi) 12 KM dir.